Sara Gustafsson

Walk in closet

Även fast verkligheten är som så att vi inte ens har fått en ny lägenhet ännu så kan jag inte låta bli och fantisera om min framtida walk in closet. Den kommer bli vår första prioritet att få i ordning, resten av lägenheten får se ut hur som helst praktiskt taget haha. Jag letar enkla men snygga lösningar och har sparat ner en massa inspiration i kamerarullen - och jag har dessutom redan börjar handla småsaker. Jag kan inte låta bli helt enkelt.
Temat kommer vara vitt, som i resten av lägenheten. Och en grå fluffig, skön matta. Så småningom om en snygg nude eller vit puff och detaljer i marmor och guld. Ganska standard om man kollar hur inredningen ser ut i mångas hus och lägenheter nu - men i det här fallet älskar jag standard. 😉
Köpte en jättefin klocka här om dagen. Svart marmor. Stod och vela mellan vit och svart men kände att den är så pass fin att jag vill att den ska dra till sig uppmärksamhet. Skulle jag valt en vit skulle den ha smält in i resten av mina inredningsplaner alldeles för mycket. Har hittat just en walk in closet som är en fullträff då jag även ska ha sminkbordet och ja, allt som hör skönhet till där inne.

Så snyggt och enkelt! Jag blir helt lyrisk inombords när jag ser bilderna haha!

(bilder lånade från http://livethemma.ikea.se/stiligt-stylizimo/)

Också har vi min fina klocka som får ligga nerpackad tills kommer till nästa lägenhet. Älskar den. Från Ur&Penn.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas